NL
DEENFR
01 NOVEMBER 2017

Werkzaamheden in overgangszone

Vanaf woensdag 1 november vinden werkzaamheden plaats in de zuidelijke overgangszone. Het wandelpad blijft toegankelijk voor het publiek, maar is tijdelijk alleen toegankelijk via de trap. Je kunt de groeve dan ook alleen via de trap verlaten.

Zoals eerder aangekondigd worden vanaf 1 november werkzaamheden uitgevoerd in de zuidelijke overgangszone (de overgangszone is het gebied tussen de groeve en het bedrijfsterrein). Gedurende een aantal maanden zal de hoogte van dit gebied zodanig worden aangepast dat deze voldoet aan het eindplan van de groeve. Om de veiligheid van wandelaars te waarborgen, is het werkgebied inmiddels afgezet met hekwerken.

Het wandelpad blijft toegankelijk voor wandelaars en natuurliefhebbers maar is de komende maanden alléén toegankelijk via de trap aan de noordzijde (en  tijdelijk niet meer vanuit Châlet D'n Observant). Je kunt dan geen doorsteek maken tussen beide ingangen en dient de groeve ook weer te verlaten via de trap.

Châlet D'n Observant blijft open voor het publiek maar is tijdelijk niet meer toegankelijk vanuit de groeve. Je kunt het châlet wel gewoon bereiken via de Lage Kanaaldijk in Maastricht.

 

 

naar archief ...