NL
DEENFR
28 JULI 2016

SOME zoekt exploitant voor kalmteruimte

In de kalksteengroeve van ENCI komt een ruimte te huur voor kalmte (wellness). Geïnteresseerden kunnen zich melden bij de Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied (SOME).

In de loop van 2016 wordt een deel van de ENCI-groeve opengesteld voor bezoekers. Het betreft onder meer een deel van de overgangszone tussen het ENCI-fabrieksterrein en de kalksteengroeve. Doordat er delen van het gebied binnenkort worden opengesteld, kun je als bezoeker kennismaken met het gebied en kan de ontwikkeling ervan geleidelijk starten.

Als eerste gebouw op de overgangszone is een verzamelgebouw gepland. SOME wil dit gebouw in de loop van 2017 realiseren. Dit gebouw zal meerdere functies verenigen. Zo komt er onder andere een ontvangstsruimte met mogelijkheden voor exposities en informatievoorziening en is er een horecagelegenheid gepland. Ook is er een ruimte voor kalmte (wellness) voorzien. Op een unieke plek kun je je klanten hier ontspanning aanbieden!

Ben je geïnteresseerd in het huren van deze kalmteruimte? Neem dan contact op met SOME. Wij zijn heel benieuwd naar hoe jij denkt hieraan invulling te kunnen geven! Meer info bij Peter Mergelsberg, Directeur SOME (pmergelsberg@enci.nl of 043-3297508).

 

naar archief ...