NL
DEENFR

De Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied en ENCI willen de werkgelegenheid voor het ENCI-gebied  waarborgen. Ook wanneer de mergelwinning en klinkerproductie straks beëindigd zijn.

De Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de overgangszone die ligt tussen het  bedrijventerrein en de groeve. Deze overgangszone gaat zich richten op recreatie/wellness, horeca en creatieve bedrijvigheid. De Stichting krijgt binnenkort een eerste deel van deze overangszone in erfpacht en zoekt naar investeerders hiervoor. Meer info hier.

Voor haar eigen bedrijventerrein zoekt ENCI zeer  gericht naar investeerders die grondstoffen kunnen leveren voor haar maalbedrijf of die haar eindproduct cement in diverse producten toepassen. Innovatieve bedrijven die gericht zijn op bouwstoffen en bouwtechnieken en duurzame producten die specifiek op zoek zijn naar de laad- en losfaciliteiten aan de Maas, grote hallen en/of de specifieke zware ondergrondse infrastructuur op het terrein.